Stabilus България

Stabilus

От години предлагаме на нашите клиенти продуктите на Stabilus за България Цени - на най-добри цени и кратки доставни срокове.

Stabilus България Цени За изброените модели, друг продукт или изцяло ново оборудване от Stabilus България Цени очакваме запитването Ви на - info@maxtech.bg, за да Ви изготвим актуална оферта.

Внимание ! Оферти, предоставяме писмено само по и-мейл !!! Можем да съдействаме само за проследяване на поръчки и спешни случаи по телефона! Не поддържаме продукти на склад, но можем да доставим всеки продукт в минимален срок,

благодарение на голямата ни търговска мрежа.Моля, винаги пращайте марка и артикулен номер на продуктите, които търсите!

Оставаме на разположение за въпроси и запитвания!

тагове : София , Пловдив , Варна , Бургас , Русе , инструкция как да ,/tarsene-dostavchik/sta-stranica-1 алтернатива ,instrumentsЗа Stabilus

Като един от водещите световни доставчици на газови пружини, амортисьорни решения и електромеханични задвижвания POWERISE, Stabilus демонстрира своя опит в продължение на осем десетилетия в автомобилната индустрия и редица други сектори.

Газови пружини, амортисьори и електромеханични задвижвания от Stabilus оптимизират отварянето, затварянето, повдигането, спускането, както и настройките за действие и предпазват от вибрации. Работейки над 6 200 души по целия свят, компанията има своя оперативен щаб в Кобленц.

Stabilus отчита приходи от продажби в размер на 910,0 млн. Евро през 2017 година.

Stabilus управлява производствени предприятия в девет страни и разпространява своите продукти в над 50 страни в Европа, Северна, Централна и Южна Америка, както и в Азиатско-Тихоокеанския регион чрез своите регионални офиси и търговски партньори.

Stabilus е включен в сегмента Prime Standard на Франкфуртската фондова борса и е включен в индекса на SDAX. Za Stabilus